ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗ LUMILOGIE ΤΗΣ LIERAC !

Posted by on Σεπτεμβρίου 20, 2019 in Uncategorized | 0 comments

Με το τέλος του καλοκαιριού, καθώς το μαύρισμα αρχίζει να ξεθωριάζει, αρχίζουν να φαίνονται όλο και  πιο  έντονα οι , αντιαισθητικές , πανάδες.

Ξέρετε, είναι οι γνωστές καφέ κηλίδες που εμφανίζονται κυρίως στο πρόσωπο, αλλά και στο ντεκολτέ και στα χέρια.

Στο πρόσωπο τις εντοπίζουμε πιο συχνά στο μέτωπο, στα μάγουλα και στην περιοχή πάνω από τα χείλη.

Η μεγάλη πλειοψηφία  τους προέρχεται φυσικά  από τη χρόνια  έκθεση στον ήλιο, υπάρχουν όμως κι άλλες αιτίες που τις προκαλούν.

Μια πολύ συχνή αιτία είναι η χρήση φαρμάκων, όπως τ΄ αντισυλληπτικά χάπια αλλά  και κάποια αντιβιοτικά.

Επίσης οι ορμονικές αλλαγές ,όπως η εγκυμοσύνη και η εμμηνόπαυση , πολύ συχνά  πυροδοτούν την εμφάνισή τους.

Ακόμη και στο τέλος της εφηβείας , κυρίως αν περάσαμε ακμή, έχουμε κάποιες μικρές καφέ κηλίδες.

Δυστυχώς για μας, προτιμούν το γυναικείο φύλλο και οι ματ και σκούρες επιδερμίδες είναι πιο επιρρεπείς σ’αυτές, καθώς εκθέτονται συχνά στον ήλιο χωρίς επαρκή αντηλιακή προστασία.

Γύρω στα σαράντα,   οι περισσότερες από μας έχουμε ήδη δει κάποιες πανάδες στο πρόσωπο και το ντεκολτέ μας  και όσο μεγαλώνουμε γίνονται περισσότερες και πιο έντονες και πιο μεγάλες.

Δείχνουν το δέρμα μας  πιο κουρασμένο και έχουμε την αίσθηση πως μας προσθέτουν και χρόνια, κάτι που μας στενοχωρεί, όπως είναι φυσικό!

Στην αρχή δεν είναι εμφανείς, απλώς η επιδερμίδα χάνει την ομοιομορφία της. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε μια διάχυτη αύξηση της παραγωγής της μελανίνης από τα  μελανοκύτταρα.

Τις βλέπουμε με γυμνό μάτι,  όταν έχουμε πλέον  υπέρμετρη και αναρχική θα λέγαμε  παραγωγή και μεταφορά μελανίνης στην επιδερμίδα  και ταυτόχρονα επιβράδυνση της κυτταρικής ανανέωσης.

Είναι αλήθεια πως το χειμώνα «ξεθωριάζουν » αρκετά, αλλά με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου την άνοιξη επανέρχονται θριαμβευτικά!

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για να τις αποφύγουμε όσο είναι δυνατό;

Η καλύτερη προστασία είναι να φοράμε αντηλιακό 365 ημέρες το χρόνο. Έτσι θα έχουμε διπλό όφελος:  αποτρέπουμε την εμφάνισή τους  και αποφεύγουμε να σκουρύνουν αυτές που υπάρχουν ήδη.

lierac-galinos-5lierac-galinos-6lumilogie-27

Αν περιμένετε να εξαφανισθούν γρήγορα και άκοπα  αυτές που υπάρχουν, μάλλον θ’απογοητευτείτε.

Οι πανάδες είναι ένα πολυσύνθετο πρόβλημα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και γι αυτό είναι δύσκολο να εξαλειφθούν πλήρως .

Επίσης πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως χρειάζεται χρόνος  για να δούμε σημαντικό αποτέλεσμα.

Το θετικό είναι βέβαια πως υπάρχουν προϊόντα που τις  αποχρωματίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό , ώστε να είναι σχεδόν αόρατες.

Αρκεί να κινηθούμε γρήγορα και συστηματικά.

Η αγαπημένη μου LIERAC σας προτείνει μια εντατική αγωγή ημέρας και νύχτας, το LUMILOGIE DOUBLE CONCENTRE JOUR ET NUIT,   που στοχεύει τόσο στις κηλίδες που εμφανίζονται για πρώτη φορά, όσο και στις ορατές κι επίμονες . Βασίζεται στις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές LED και PEELING .

lumilogie-19

Η αποτελεσματικότητα  έχει αποδειχθεί με κλινικές μελέτες από τα εργαστήρια της LIERAC, τα οποία βασίζονται στη χρονοβιολογία του δέρματος  και αναπτύσσουν υφές με υψηλή αποτελεσματικότητα, κατάλληλες για τις ειδικές ανάγκες της επιδερμίδας μας.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση της ενζυμικής  μάσκας LUMILOGIE, που φωτίζει άμεσα τη χροιά της επιδερμίδας.

lumilogie-22

Το DOUBLE CONCENTRE JOUR ET NUIT,  περιέχεται σ” ένα φιαλίδιο των 30 ml , χωρισμένο σε δύο διαμερίσματα και φτάνει για ένα μήνα αγωγής.

lumilogie-6

Τόσο στη σύνθεση της ημέρας όσο και της νύχτας θα βρείτε συστατικά που :

-αναστέλλουν την παραγωγή μελανίνης (hexyl R),  οπότε έχουμε δράση στις πρωτοεμφανιζόμενες κηλίδες

-μειώνουν την παραγωγή της μελανίνης (κρίνος της θάλασσας)  και εμποδίζουν τη μεταφορά της προς τα κύτταρα της επιδερμίδας, επομένως  έχουμε δράση στις ορατές κηλίδες

-καταπολεμούν τη μελανοκυτταρική εγκόλπωση (εκχύλισμα πεντάνευρου)  και άρα έχουμε ευεργετική δράση στις επίμονες σκούρες κηλίδες.

Ειδικά στην κρέμα της ημέρας έχουμε, χάρη στις βιταμίνες Ε και Β3 , προληπτική δράση κατά των κηλίδων, οπότε η επιδερμίδα σας    γίνεται και  πιο φωτεινή.

Στην κρέμα της νύχτας υπάρχουν 7 υδροξυ-οξέα ( γλυκολικό, σαλικυλικό, γαλακτικό, πυροσταφυλικό, κιτρικό, μηλικό, και τρυγικό).  Αυτά έχουν  δράση  πήλινγκ, με αποτέλεσμα να ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση.

Η κρέμα ημέρας είναι  λεπτόρρευστη , έχει ένα απαλό βερικοκί χρώμα κι  ένα λουλουδάτο απαλό άρωμα από μανόλια και λευκά musks. Απορροφάται άμεσα και δεν έχει λιπαρή υφή.

H κρέμα νύχτας  είναι ζελ- βάλσαμο σε απαλό ροζ χρώμα κι αφήνει βελούδινη υφή στο δέρμα.

Είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος και είναι πολύ θετικό ότι δεν περιέχουν parabens και συνθετικές χρωστικές.

Πότε όμως βλέπετε αποτελέσματα από τη χρήση τους;

Αυτό που θα δείτε σχεδόν άμεσα είναι μια πιο όμορφη και ομοιόμορφη σε χροιά επιδερμίδα.

Σε μια εβδομάδα συνεχούς χρήσης , η χροιά της επιδερμίδας γίνεται πιο λαμπερή , σαφώς πιο ομοιόμορφη και πιο φωτεινή.

Μετά από 1 μήνα καθημερινής χρήσης, θα δείτε ότι  διορθώνονται θεαματικά  και οι τρεις τύποι κηλίδων , οι πρωτοεμφανιζόμενες, οι ορατές και οι επίμονες.  Η βελτίωση αγγίζει το εντυπωσιακό 88% σχεδόν.

Στο τέλος της δίμηνης θεραπείας, η επιδερμίδα σας  ανακτά τη λάμψη της και το πρόσωπο δείχνει πιο νέο και φρέσκο.

lumilogie-3

Πως θα τη χρησιμοποιήσετε;

Το πρωϊ και το βράδυ πριν από την κρέμα σας.

Ειδικά το πρωϊ, σας παρακαλώ να  μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε κρέμα με αντηλιακό δείκτη! Θα δείτε σίγουρα  γρηγορότερα αποτελέσματα και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Η μάσκα LUMILOGIE, συμπληρώνει την αγωγή και   δίνει άμεσα φωτεινότητα και ομοιόμορφη χροιά στην επιδερμίδα, χάρη σε συστατικά που δρούν τόσο επιφανειακά ( απολεπιστικό ένζυμο) , όσο και στο βάθος (hexyl R, κρίνο της θάλασσας, εκχύλισμα πεντάνευρου) . Θεωρώ πως είναι απαραίτητο συμπλήρωμα στη θεραπεία κατά των κηλίδων.

Στοχεύει στις αναδυόμενες, στις ορατές και στις μόνιμες κηλίδες.  Κι εδώ έχουμε κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, η επιδερμίδα αποκτά 90% πιο λαμπερή χροιά.

Είναι πλούσια σαν κρέμα και ταυτόχρονα  λεπτή σαν αφρός.

lumilogie-1

Θα σας εκπλήξει ευχάριστα το άρωμα, ένας πρωτότυπος συνδυασμός από εσπεριδοειδή, αισθησιακό ροδόξυλο, θηλυκή μανόλια και πλούσιο λευκό musk.

Τη χρησιμοποιείτε μια φορά την εβδομάδα σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα. Απλώνετε πλούσια στρώση, αποφεύγοντας την περιοχή  των ματιών , περιμένετε 10 λεπτά και απλώς ξεπλένετε με άφθονο νερό.

Η συσκευασία της είναι λευκό  σωληνάριο των 50 ml.

lumilogie-25

Όπως καταλάβατε είναι στο χέρι μας να μειώσουμε στο ελάχιστο τις πανάδες που τόσο μας ενοχλούν,  ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές και χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά προϊόντα , όπως αυτά της LIERAC .

Τα παραπάνω προϊόντα θα τα βρείτε στο site μας GALINOS4ALL.GR.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>